De 10 mest lästa nyheterna från Business Arena 2017

29 december 2017

Business Arena-året 2017 har varit tämligen händelserikt. Här har vi samlat de 10 mest lästa nyheterna som publicerats under året på businessarena.nu.

De 10 mest lästa nyheterna från businessarena.nu 2017: 

 1. Hur förändrar digitalisering fastighetsbranschen?
 2. ”Powerpoint är chefernas snuttefilt”
 3. Trendspaning i framtiden
 4. Se det slutgiltiga programmet för Business Arena Stockholm
 5. ”Visionsbilder lurar folk dagligdags”
 6. Var med och sätt agendan för Business Arena Almedalen
 7. Martin Wolf en av huvudtalarna på Business Arena London
 8. Deltagarförteckning för Business Arena Stockholm 2017
 9. Business Arena – nu på kommunnivå
 10. Välkänd ekonom på scen på Business Arena Stockholm

Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?ids=http://www.businessarena.nu/de-10-mest-lasta-nyheterna-fran-business-arena-2017/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /home/businessarena15/public_html/wp-content/themes/business/functions.php on line 9351

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/businessarena15/public_html/wp-content/themes/business/functions.php on line 9592

Nyheter från business arena

 • Filtrera flödet Visa:
 • Nyheter
 • Twitter
 • Allt
Umeå 14/2
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena informationsbrev

Business Arenas informationsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att prenumerera ser du till att inte missa några viktiga nyheter!
Business Arena anordnas av Fastighetsnytt som ingår i Bonnier Business Media (”BBM”) som är en del av Bonnierkoncernen. BBM är personuppgiftsansvarig för den behandling av personuppgifter som sker med anledning av att du registrerar dig för Business Arenas informationsbrev. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter på https://gdpr.bonniernews.se/personuppgiftspolicy/.