ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Business Arena – nu på kommunnivå

14 december 2017

Nordens största mötesplats för fastighet- och samhällsbyggnadssektorn Business Arena, utökar sitt koncept och lanserar lokala kongresser med fokus på enskilda kommuner. Till våren startar Business Arena Satellit – med första anhalt Luleå.

Med anledning av önskemål från enskilda kommuner ser Fastighetsnytt, som står bakom konceptet Business Arena, ett ökat behov för lokala mötesplatser som kompletterar de regionala arenorna i Umeå, Göteborg, Malmö och Stockholm.

Business Arena Satellit är en möjlighet för kommuner att på ett fördjupat sätt beskriva stadsbyggnadsprojekt, berätta om pågående satsningar och möta intressenter på plats. Först ut i Satellit-satsningen blir Business Arena Luleå, i samarbete med Luleå kommun den 29 maj 2018.

– Nu går vi i mål med vår satsning och gör det på riktigt. Vi går från planeringsstadiet till handling för att möta upp förväntningarna om lokala mötesplatser i Business Arena-regi, säger Jonas Hedqvist, försäljningsansvarig på Fastighetsnytt och Business Arena, och tillägger:
– Framgent hoppas vi att det blir ett bra komplement till våra övriga arrangemang. Intresset är stort från kommunerna ute i landet och våra lokala partnerföretag. Det är extra glädjande att vi får presentera Luleå kommun som först ut på banan med Business Arena Luleå.

Konceptet är ett heldagsprogram med möjlighet för kommunerna att ge en fördjupad bild av sina intentioner och stadsbyggnadsprojekt gentemot samarbetspartners och potentiella investerare. Precis som under de regionala arenorna arbetar Business Arena med ett program av hög kvalitét, med både inifrån- och utifrånperspektiv.
Storleksmässigt blir Business Arena Satellit mindre än befintliga regionala arenor, just för att fokusera på det lokala och rikta sig mot en avgränsad målgrupp som vill ta del av den enskilda kommunens framtida satsningar.

Fastighetsnytts vd Johan Zetterstedt kommenterar:
– I vår strävan att skapa affärsnytta och samhällsnytta för våra kunder, kommuner och företag i sektorn blir Business Arena Satellit som ett naturligt steg för alla att komma närmare kärnaffären. Det ger enormt mycket att på kommunnivå kunna diskutera lokala förutsättningar för satsningar och investeringar, säger Johan Zetterstedt.

Vill du veta mer? Kontakta Jimmy Balmain Lehtinen (projektkoordinator), Linda Lagerdahl (gruppchef program), Anna Magnusson (gruppchef event), Jonas Ekstrand (Key Account Manager), Jonas Hedqvist (försäljningsansvarig) eller Kristian Wallgren (Key Account Manager):

Jimmy Balmain Lehtinen

Anna Löfgren

Kristian Wallgren

Jonas Ekstrand

Jonas Hedqvist

 

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Testimonials

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Nyhetsbrev