ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Stockholms stad förnyar samarbetet med Business Arena

22 februari 2023

Stockholms stad förnyar sitt samarbetsavtal med Business Arena, Nordens ledande mötesplats för fastighets- och samhällsbyggnadssektorn. Genom samarbetet vill Business Arena tillsammans med Stockholms stad driva samhällsutvecklingen framåt och lyfta viktiga och kritiska frågeställningar inom branschen.

Målet är att genom Business Arena förmedla, debattera och utveckla de senaste trenderna. Tillsammans bygger vi ett samhälle med dagens invånare och för framtida generationer. Business Arena är mötesplatsen som inte bara speglar utvecklingen i fastighetsbranschen utan förhoppningen är att vi även ska vara med och driva den, menar Victor Karlsson, Head of Sales på Fastighetsnytt.

– Vi ser Business Arena som en viktig mötesplats där olika aktörer inom stadsutveckling kan möta Stockholms stad för dialog och samverkan. Vi kan utbyta tankar, erfarenheter, hitta nya samarbeten och fördjupa befintliga. Självklart vill vi att många kommer till Mötesplats Stockholm där vi kommer lyfta ett antal viktiga frågor för att bygga ett ännu bättre Stockholm, säger Jonas Claeson, avdelningschef stadsutvecklingsavdelningen, Stockholms stad.

Det ligger i Fastighetsnytts strategi att utveckla och driva samarbeten framåt och detta ger båda verksamheterna en stark position inom fastighets- och samhällsbyggnadssektorn.

Vi är givetvis väldigt glada att Stockholms stad väljer att samarbeta med oss. Att ha staden med som partner är oerhört viktigt, det stärker och understödjer hela målet och syftet med Business Arena som koncept. Tillsammans med staden, regionen och näringslivet i Sverige vill vi driva en hållbar samhällsbyggnad för kommande generationer. Det finns få branscher som har en så bred påverkan på så många delar i samhället som vår bransch, säger Peter Lingmerth, Managing Director på Fastighetsnytt.

Fastighetsnytt arrangerar sedan år 2001 Business Arena som är Nordens ledande mötesplats för aktörer och beslutsfattare inom fastighets- och samhällsbyggnadssektorn. Business Arena ska resultera i samhällsutveckling, nya affärer samt ett tydliggörande av branschens gemensamma agenda. Mötesplatsen Business Arena arrangeras årligen i Norr, Syd, Väst, Stockholm, Helsingfors, Oslo, Köpenhamn och under Almedalsveckan.

För mer information kontakta:
Victor Karlsson, Head of Sales, Fastighetsnytt, +46 (0)70-323 34 02
Peter Lingmerth, Managing Director, Fastighetsnytt +46 (0)70-844 02 77

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Testimonials

”Det bästa med Business Arena är att man får inspireras, lära känna massa nya människor och också träffa kompisar från förr.”
- Alexandra Laurén, vd, Bonava
”Ett tillfälle för mycket spontana möten och att mötas mellan fastighetsbolag, politiken och konsulter. ”
- Johanna Hessius, CEO & Head of Advisory Sweden, Newsec
”Det bästa med Business Arena är det personliga mötet, med både befintliga och potentiella kunder. ”
- Christian Fjordskär, försäljningschef, Värderingsdata AB
”Business Arena står för kunskap, nätverk och gemenskap. Med tanke på de stora utmaningarna som samhället i stort står för och branschen i synnerhet, så bör vi hjälpas åt att ta ansvar för samhällsbyggandet.”
- Annika Selin, vd, Forsen

Nyhetsbrev