ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Martin Wolf en av huvudtalarna på Business Arena London

30 oktober 2017
Martin Wolf på scen under Business Arena Stockholm 2017.

Nu kan vi stolt presentera den världskände ekonomen Martin Wolf som en av huvudtalarna på Business Arena London i maj 2018.

Martin Wolf var även huvudtalare under Business Arena Stockholm i september 2017 där han höll en spännande och välrecenserad dragning om världsekonomin under rubriken ”En världsekonomisk lindans”. I sin karriär har Martin Wolf bland annat varit senior ekonom vid Internationella valutafonden och skrivit en rad böcker inom sitt ämne. Idag är han chefsekonom hos Financial Times, världens ledande dagstidning för ekonominyheter.

Anmäl dig till Business Arena London här >>

Läs mer om Business Arena London här >>

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015