ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Business Arena Norr kommer till Skellefteå 2024

27 april 2023

År 2024 kommer Business Arena Norr för första gången att arrangeras i Skellefteå. Mötesplatsen kommer fortsätta att vara av regional karaktär och öka sin attraktivitet när den nu ambulerar mellan olika städer i norra Sverige. Vi ser fram emot att fortsätta vara den självklara mötesplatsen för fastighets- och samhällsbyggnadssektorn i norr.

Mötesplatsen blir närmare bestämt Sara Kulturhus, en av världens högsta träbyggnader med en imponerande panorama-vy över Skellefteå. Byggnaden har producerats lokalt av skog från regionen och knyter an till Skellefteås långa tradition inom träbyggande.

– Skellefteå är en inspirerande symbol för hela norra Europas gröna omställning och en plats där det just nu investeras mest per capita i Sverige. De kommande åren väntas stora summor investeras i infrastruktur och bostäder. Detta tror vi attraherar många nya intressenter till Skellefteå och den norra regionen, menar Victor Karlsson, Head of Sales på Business Arena.

Med ett aktuellt program, inspirerande talare och tongivande företag, kommuner och organisationer samlar vi branschens ledande aktörer till en heldag. Under eventdagen kommer programinnehållet fokusera på fastighet, finans, energi och samhällsbyggnad.

Hoppas att vi ses i Skellefteå den 18 april 2024!

Läs mer om eventet här

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Testimonials

”Det bästa med Business Arena är att man får inspireras, lära känna massa nya människor och också träffa kompisar från förr.”
- Alexandra Laurén, vd, Bonava
”Ett tillfälle för mycket spontana möten och att mötas mellan fastighetsbolag, politiken och konsulter. ”
- Johanna Hessius, CEO & Head of Advisory Sweden, Newsec
”Det bästa med Business Arena är det personliga mötet, med både befintliga och potentiella kunder. ”
- Christian Fjordskär, försäljningschef, Värderingsdata AB
”Business Arena står för kunskap, nätverk och gemenskap. Med tanke på de stora utmaningarna som samhället i stort står för och branschen i synnerhet, så bör vi hjälpas åt att ta ansvar för samhällsbyggandet.”
- Annika Selin, vd, Forsen

Nyhetsbrev