ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Business Arena Norr kommer till Skellefteå 2024

27 april 2023

År 2024 kommer Business Arena Norr för första gången att arrangeras i Skellefteå. Mötesplatsen kommer fortsätta att vara av regional karaktär och öka sin attraktivitet när den nu ambulerar mellan olika städer i norra Sverige. Vi ser fram emot att fortsätta vara den självklara mötesplatsen för fastighets- och samhällsbyggnadssektorn i norr.

Mötesplatsen blir närmare bestämt Sara Kulturhus, en av världens högsta träbyggnader med en imponerande panorama-vy över Skellefteå. Byggnaden har producerats lokalt av skog från regionen och knyter an till Skellefteås långa tradition inom träbyggande.

– Skellefteå är en inspirerande symbol för hela norra Europas gröna omställning och en plats där det just nu investeras mest per capita i Sverige. De kommande åren väntas stora summor investeras i infrastruktur och bostäder. Detta tror vi attraherar många nya intressenter till Skellefteå och den norra regionen, menar Victor Karlsson, Head of Sales på Business Arena.

Med ett aktuellt program, inspirerande talare och tongivande företag, kommuner och organisationer samlar vi branschens ledande aktörer till en heldag. Under eventdagen kommer programinnehållet fokusera på fastighet, finans, energi och samhällsbyggnad.

Hoppas att vi ses i Skellefteå den 18 april 2024!

Läs mer om eventet här

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Testimonials

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Nyhetsbrev