ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Vem vinner BA Tech Awards 2023?

15 juni 2023

För fjärde året i rad är det dags för innovationstävlingen BA Tech Awards. Business Arena är mycket glada och stolta att tillkännage fyra nya jurymedlemmar som tillsammans med övriga juryn ska bedöma årets BA Tech Awards-tävling på Business Arena den 21 september 2023.

2023 års nya jurymedlemmar: Malin Söderman, projekt- och teknikchef, Stockholms studentbostäder, Johan Braw, Jur kand, J Braw AB, Lisa Anger, Chief Digital Officer, Semrén & Månsson, Calle Henriksson, Head of Proptech & Digitalisation, Revelop.

– Att sitta med i juryn till BA Tech Awards 2023 ger mig möjligheten att vara med och bedöma och belöna nytänkande initiativ inom samhällsbyggnads- och prop-tech branschen, samtidigt som jag får vara en del av ett inflytelserikt och banbrytande evenemang. BA Tech Awards utmärker sig genom att hylla innovativa lösningar och framåtriktad tänkande som driver framsteg och förändring inom branschen, och det är en plattform som erkänner och främjar framstående prestationer inom samhällsbyggnads- och fastighetssektorn, säger Malin Söderman Projekt- och teknikchef på Stockholms studentbostäder.

BA Tech Awards arrangeras av Business Arena i samarbete med Nordic PropTech Initiative och PropTech Sweden. Tävlingens syfte är att premiera initiativ som tar oss närmare in i framtiden. En utvald och kunnig jury tar fram finalisterna i varje kategori som får pitcha sin tjänst eller projekt. Juryn utser sedan vinnaren i varje kategori.

Lisa Anger, Chief Digital Officer på Semrén & Månsson har erfarenhet från internationellt juryuppdrag inom proptech och ser fram emot årets upplaga av tävlingen.

– BA Tech Awards är ett viktigt initiativ för hela branschen, att synliggöra de bästa tekniska innovationerna just nu, därför var det självklart för mig att tacka ja när frågan kom om att vara en del av juryn. Vi är ju i en extremt spännande tid rent tech-transformationsmässigt, där AI innovationerna blomstrar och gör entré på riktigt och når både medarbetare och ledningsgrupper över hela branschen, därför ser jag väldigt mycket fram emot just lösningar som på en högre nivå nyttjar AI teknik och som självklart utgår från cirkulära affärsmodeller.

Calle Henriksson Head of Proptech & Digitalisation på Revelop menar att BA TechAwards skiljer sig från de andra awards som delas ut inom Tech-segmentet i Sverige.

– Jag ser det givetvis som en chans att vara delaktig i ett sammanhang där de bästa bolagen i branschen visar upp sig och sina idéer. Vinner man BA Tech Awards är man inte bara best-in-show. Man är Best of the best!

För mer information om tävlingen och vilka kriterier som krävs för att vara med och tävla gå in på batechawards.se

Jurymedlemmar 2023:
Magnus Svantegård (juryordförande), Partner, Stronghold Invest
Anna Kullendorff, affärsutvecklingschef, Humlegården
Roger Tofft, vd och grundare, PropTech Sweden
Jenny Carlstedt, Smart cities and societies, Sweco
Olli Vigren, forskare, KTH
Lisa Anger, Chief Digital Officer (CDO), Semrén & Månsson
Johan Braw, Jur kand, J Braw AB
Malin Söderman, projekt- och teknikchef, Stockholms studentbostäder
Calle Henriksson Head of Proptech & Digitalisation Revelop

Vinnarna 2022
Mest innovativa PropTechbolag: Myrspoven
Mest innovativa fastighetsaktör: Sweco

Vinnarna 2021
Mest innovativa PropTechbolag: Amido
Mest innovativa fastighetsaktör: White Arkitekter

Vinnarna 2020
Mest innovativa PropTechbolag: Bimfire Software AB
Mest innovativa fastighetsaktör: Fastighets AB Förvaltaren

Är du journalist och intresserad av att bevaka BA Tech Awards?
Kontakta Susanne Nyström: 070-003 36 21 / susanne.nystrom@fastighetsnytt.se

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Testimonials

”Det bästa med Business Arena är att man får inspireras, lära känna massa nya människor och också träffa kompisar från förr.”
- Alexandra Laurén, vd, Bonava
”Ett tillfälle för mycket spontana möten och att mötas mellan fastighetsbolag, politiken och konsulter. ”
- Johanna Hessius, CEO & Head of Advisory Sweden, Newsec
”Det bästa med Business Arena är det personliga mötet, med både befintliga och potentiella kunder. ”
- Christian Fjordskär, försäljningschef, Värderingsdata AB
”Business Arena står för kunskap, nätverk och gemenskap. Med tanke på de stora utmaningarna som samhället i stort står för och branschen i synnerhet, så bör vi hjälpas åt att ta ansvar för samhällsbyggandet.”
- Annika Selin, vd, Forsen

Nyhetsbrev