ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

”Jag ser verkligen fram emot att träffa alla trevliga branschkollegor igen”

8 februari 2022
Victor Karlsson tillträdde som Head of Sales för Fastighetsnytt i januari 2022.

Efter årsskiftet fick Fastighetsnytt en ny Head of Sales i form av Victor Karlsson. Business Arena fick ett kort samtal med honom mitt i den intensiva säljperioden för att höra om hans förväntningar på året.

Du har varit Head of Sales på Fastighetsnytt i en månad nu. Vi börjar med sportfrågan – hur känns det?
– Det känns superkul! Fastighetsnytt är en långsiktig aktör och en central kunskapsförmedlare med en bred bevakning av hela samhällsbyggnadssektorn. Det känns inspirerande att ansluta till Fastighetsnytt som nu storsatsar redaktionellt och har en tydlig ambition att vidareutveckla befintliga koncept.

Du är ett välbekant ansikte i fastighetsbranschen, vad har du gjort tidigare?
– De senaste fyra åren har jag varit med och utvecklat proptech-bolaget Propstreet, där jag haft en nära dialog med nordiska fastighetsinvesterare och transaktionsrådgivare. Under mina år på bolaget utvecklade vi en ny teknisk lösning med ambition att göra kommersiella investeringsmöjligheter mer tillgängliga. Innan dess arbetade jag hos branschkollegan Fastighetsvärlden.

Vad ser du mest fram emot i år?
– Jag ser verkligen fram emot att träffa alla trevliga branschkollegor igen. Att jobba på ett mediahus är tacksamt på då man har en neutral position och får möjlighet att träffa olika personer från olika typer av företag. Jag har lärt mig oerhört mycket från de människor jag träffat under åren och ser verkligen fram emot fler givande samtal framöver.

Vad får man inte missa på Business Arena 2022?
– Många företag vi pratar med ser fram att träffas fysiskt. Jag är övertygad om att Business Arena kommer vara mer värdeskapande än på väldigt länge. Pandemin har på många sätt förändrat hur vi lever och arbetar, vilket har påverkat och kommer fortsätta påverka hela fastighetsbranschen. Många nya bolag har bildats, personalomsättningen har varit hög och innovativa techbolag har lanserat nya produkter och tjänster. Under 2022 kommer det därför vara viktigt att uppdatera kunskapsbanken, få information om nya företagskonstellationer och etablera nya affärsrelationer. Så man får absolut inte missa nätverkandet på våra mötesplatser.

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Testimonials

”Det bästa med Business Arena är att man får inspireras, lära känna massa nya människor och också träffa kompisar från förr.”
- Alexandra Laurén, vd, Bonava
”Ett tillfälle för mycket spontana möten och att mötas mellan fastighetsbolag, politiken och konsulter. ”
- Johanna Hessius, CEO & Head of Advisory Sweden, Newsec
”Det bästa med Business Arena är det personliga mötet, med både befintliga och potentiella kunder. ”
- Christian Fjordskär, försäljningschef, Värderingsdata AB
”Business Arena står för kunskap, nätverk och gemenskap. Med tanke på de stora utmaningarna som samhället i stort står för och branschen i synnerhet, så bör vi hjälpas åt att ta ansvar för samhällsbyggandet.”
- Annika Selin, vd, Forsen

Nyhetsbrev