ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Samarbetet med Hand in Hand fortsätter på Business Arena Umeå

20 februari 2017

 

Fastighetsnytt och Business Arena har valt att samarbeta med Hand in Hand för att vi tror på hjälp till självhjälp och entreprenörskap för att bekämpa fattigdom. Hand in Hand riktar in sig på att ge kvinnor stöd för att de ska kunna starta företag som ger dem och deras familjer försörjning. I förlängningen har de även möjlighet att anställa och ännu fler lyfts ur fattigdom.

På Business Arena Umeå finns Hand in Hand återigen på plats med en monter. I Montern kommer det att gå att köpa böcker och stödja organisationen.

Tidigare har bland annat Hand in Hand Internationals hedersordförande Percy Barnevik inledningstalat på Business Arena Stockholm 2016.

Några röster om Hand in Hand:

 

”Ett stöd till Hand in Hand ger resultat och utveckling på kort sikt och egen utväxling på lång sikt. På lång sikt en god investering då kvinnor får stöd att utveckla sitt entreprenörskap. Allt detta innebär att de och deras familjer går en bättre framtid till mötes.”
Bob Persson, Persson Invest.

 

Balticgruppens engagemang i CSR-frågor ska alltid var långsiktiga och dela våra värderingar. Vi driver stora projekt för Umeå och dess idrotts- och kulturliv. Globalt har vi valt att stödja ett projekt i Kenya, som genom hjälp till självhjälp och entreprenörskap tar människor ur fattigdom. Hand in Hands arbetesmodell stämmer väl med vår värdegrund, att genom handlingskraft, engagemang och professionalitet skapa förutsättningar för fler människor att leva ett bättre liv.
Jonas Olsson, vd Balticgruppen.

 


”Det finns en tydlig tanke och strategi i vad biståndspengarna används till och de uppvisar goda resultat. Att kunna vara tydlig med vad pengarna används till är en styrka hos Hand in Hand.”
Adam Cocozza, vd, Botrygg. Intervju med Adam Cocozza finns att läsa här.

 

”Vi har valt att stödja Hand in Hands arbete då vi delar deras vision om att entreprenörskap utvecklar människor och ger dem förutsättningar för ett bättre liv.”

Per-Arne Gustavssson, vd, Projektevenemang.

 

”För att hjälpen behövs och för att Hand in Hands modell för hjälp till självhjälp är effektiv!”

Klas Dahlberg, VD Nordiska Centrumhus

 


 

Charlotte Bohman, generalsekreterare, Hand in hand.       

Läs en intervju med Charlotte Bohman här

Här kan du se en informationsfilm om Hand in Hand

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015