ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Olika vägar – samma bostadsmål

11 mars 2019

Precis som i 243 andra kommuner lider östsvenska kommuner av bostadsbrist. På Business Arena Norrköping 21 mars hör vi Norrköpings stadsarkitekt Karin Milles, OBOS chef för kommersiella fastigheter Daniel Öhman, allmännyttiga Stångåstadens vd Fredrik Törnqvist och Lars Löfgren, marknadschef på Hyresbostäder i Norrköping, ge sin syn på situationen. Vilka skillnader finns mellan de olika kommunerna i regionen?

Anmäl dig

Se programmet

Se programmet i Business Arena-appen

Om Business Arena Norrköping:

När: 21 mars 2019
Plats: Louis De Geer Konsert & Kongress

Business Arena Norrköping är en del av konceptet Business Arena Satellit – lokala mötesplatser med lokala fastighets- och samhällsbyggnadsfrågor i fokus. Arrangörer är Business Arena tillsammans med Norrköpings kommun.

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015