ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Såhär använder du Business Arenas app

18 december 2017

Genom att ladda Business Arenas app slipper du inte bara hålla reda på ett fysiskt program under kongressen, du kan även skapa ditt eget programschema. Dessutom ökar du din tillgänglighet och synlighet på plats. Lägg in uppgifter som telefon, företag och mejladress och gör det lättare för andra deltagare på plats att ta kontakt med dig.

Såhär använder du Business Arena-appen

Steg 1: Ladda ned appen

Ladda ned appen i App Store eller Google Play. Sök på ”Business Arena”.

Steg 2: Fyll i ditt namn och aktivera eventet

När du öppnar appen första gången skriver du in ditt för- och efternamn, och väljer sedan det Business Arena-event du avser besöka i menyn. Tryck på ”Aktivera event”. Klart!

Steg 3: Se till att du syns i deltagarlistan

Appen utgör en mötesplats i mötesplatsen, där du kan interagera med andra deltagare som besöker Business Arena. Under fliken ”Deltagare” i menyn kan du se andra deltagares profiler, samt editera din egen. Genom att gå in och redigera din profil kan du lägga till uppgifter som titel, företag, telefonnummer, e-mail och sociala medier-konton, vilket vi rekommenderar för att få ut mesta möjliga affärsnytta på plats.

Steg 4: Gör ditt eget program

Se programmet och samla alla dina favoritpunkter direkt i telefonen! Med appen kan du göra ett eget programschema genom att favoritmarkera seminarier du är intresserad av. Ett mycket mer hållbart och miljösmart alternativ än ett tryckt program!

Steg 5: Ställ en fråga till panelen

Väl på plats kommer du under funktionen ”Dialog” att kunna ställa anonyma frågor till panelerna i några utvalda seminarier. Vilka dessa är står tydligt i menyn. Observera att funktionen inte fungerar under de seminarier som inte finns med på listan.

Steg 6: Utvärdera programpunkter

Säg vad du tycker! Du kan göra oss medvetna om din åsikt om varje programpunkt direkt i appen. Det gör du genom att gå in på respektive programpunkt och trycka på ”Utvärdera” i högra hörnet. Där betygsätter du din upplevelse på en skala 1-5.

Övriga smarta funktioner som är trevligt att känna till: 

  • Gör anteckningar direkt i appen
  • Få notiser – riskera inte att glömma någon viktig programpunkt eller händelse under eventet

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Testimonials

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Nyhetsbrev