ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Norrköping: Se programmet

13 december 2018

Den 21 mars 2019 befinner vi oss i Norrköping för att genomföra den tredje kongressen i satsningen Business Arena Satellit. Norrköping är en stad med en stolt industriell historia, men också en stad i förvandling – vilket är nödvändigt för att möta regional och global konkurrens. Vad ska Norrköping vara i framtiden?

Ta del av en första version av programmet som nedladdningsbar pdf, på hemsidan eller i Business Arena-appen.

Tips ur programmet:

Business Arena Norrköpings program består av två seminariespår – Fastighet & finans samt Samhällsbyggnad – och två fördjupningar. Modererar gör Amelia Adamo, grundare och senior editor, M Magasin och Johar Bendjelloul, journalist vid Dagens Nyheter.

All-time high i Norrköping?
Den östgötska hyres- och transaktionsmarknaden har de senaste åren beskrivits i väldigt positiva ordalag. Hur ser läget på marknaden ut just nu? Runt om i Sverige bromsas bostadsbyggandet – men inte i Norrköping (ännu). Vad kommer hända? Lyssna till bland andra Christian Claesson, regionchef vid Lundbergs fastighetsbolag.

 

 

Status på Ostlänken – sovstadsrisk?
Ostlänken är ett av de viktigaste projekten för regionen genom historien – det strategiska läget stärks genom förstoring och närmre band till grannstäder och Stockholm. Väl på plats kommer länken påverka rörelseströmmarna i regionen. Finns det risk att vissa städer blir sovstäder? Välkommen till ett seminarium i två delar där vi går från nuläge till framtid. Medverkar gör bland andra Johanna Palmér, vd för Östsvenska handelskammaren.

 

Innovation sätter regionen på kartan
Östergötland har de senaste decennierna utvecklats till något av ett nav vad gäller innovation och forskning. På vilket sätt kopplar detta an till näringslivet i städerna? Är kommunerna med på tåget? Hur påverkar inriktningen städernas varumärke? I detta framtidsorienterade seminarium lyssnar vi bland annat till Sofia Seifarth, vd, Norrköping Visualisering.

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

Tack Malmö!

Tack Malmö!

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015