ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Malmö och södra Sverige – i händelsernas centrum

13 april 2018

Kunniga talare, aktuella ämnen, massor av seminarier och fördjupningar förgyller programmet för Business Arena Malmö den 24 april. Mångfald, global makroekonomi, robotisering, digitalisering och bostadsmarknaden är bara några av de ämnen som står att finna i årets agenda.

Business Arena Malmö är mötesplatsen där du träffar de som är med och påverkar fastighetsbranschen, gör affärer och kommer till nya insikter.
Följ med oss till händelsernas centrum!

Nu är det bara 11 dagar kvar. Ta dig tid att läsa programmet i sin helhet i appen, på hemsidan eller som pdf. Lyssna bland annat till Fredrik Dackheden (Croisette Real Estate), Katrin Stejernfeldt Jammeh (Malmö stad),
Anna Bertilson (Malmö stad) och Per Ekenlund (Victoria Park).

Anmäl dig här

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015