ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Vinnarna av BA Tech Awards presenteras vid Business Arena Stockholm 2021

4 oktober 2021

Årets BA Tech Awards tävling är nu avgjord. Det är Amido i kategorin mest innovativa PropTechbolag och White Arkitekter i kategorin mest innovativa fastighetsbolag som vinner Business Arenas prestigefyllda pris i samarbete med Nordic PropTech Initiative och PropTech Sweden.

På Business Arena den 22 september hyllades de lyckliga vinnarna. I tävlingen var det sex finalister som hade röstats fram och fick pitcha sin tjänst eller projekt inför juryn. Digitalisering och omsättning i praktiken är några kriterier som bidrog till vilka som skulle bli vinnare av BA Tech Awards 2021.

– Det är två synnerligen starka bidrag som står som segrare. Det var jämnt in i det sista, men det som till slut vägde över var att båda innovationernas resultat stöder byggandet av ett bättre samhälle, säger juryns ordförande Magnus Svantegård.

Juryns motivering för vinnaren i kategorin mest innovativa proptech-bolag lyder:
Amido
Det är inte alltid lätt att påvisa en tydlig och konkret nytta när det skapas produkter med samhället som slutkund. De digitala verktygen kan i sina bästa stunder överbrygga fysiska hinder. Med stor övertygelse lyckas man i sin pitch demonstrera, inte bara en idé, utan även en lyckosamt implementerad produkt med den sårbara individen i fokus.

Juryns motivering för vinnaren i kategorin mest innovativa fastighetsbolag lyder:
White Arkitekter
Digitaliseringen är framtiden för att effektivt förvalta våra fastigheter i en tid då tillgång till information avgör om vi lyckas eller inte. Vinnaren paketerar ett befintligt verktyg till en tjänst på ett förtjänstfull sätt. I slit och släng samhället behöver vi tänka i nya banor. Med en modell för kartläggning av olika komponenters värden underlättas möjligheterna till återanvändning av vårt befintliga bestånd.

För ytterligare information kontakta:
Magnus Svantegård
Juryns ordförande, Digital Investment & Transformation Stronghold Invest AB, Co-Founder Nordic PropTech Initiative
magnus.svantegard@stronghold.se

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Testimonials

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Nyhetsbrev