ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Vinnarna av BA Tech Awards presenteras vid Business Arena Stockholm 2021

4 oktober 2021

Årets BA Tech Awards tävling är nu avgjord. Det är Amido i kategorin mest innovativa PropTechbolag och White Arkitekter i kategorin mest innovativa fastighetsbolag som vinner Business Arenas prestigefyllda pris i samarbete med Nordic PropTech Initiative och PropTech Sweden.

På Business Arena den 22 september hyllades de lyckliga vinnarna. I tävlingen var det sex finalister som hade röstats fram och fick pitcha sin tjänst eller projekt inför juryn. Digitalisering och omsättning i praktiken är några kriterier som bidrog till vilka som skulle bli vinnare av BA Tech Awards 2021.

– Det är två synnerligen starka bidrag som står som segrare. Det var jämnt in i det sista, men det som till slut vägde över var att båda innovationernas resultat stöder byggandet av ett bättre samhälle, säger juryns ordförande Magnus Svantegård.

Juryns motivering för vinnaren i kategorin mest innovativa proptech-bolag lyder:
Amido
Det är inte alltid lätt att påvisa en tydlig och konkret nytta när det skapas produkter med samhället som slutkund. De digitala verktygen kan i sina bästa stunder överbrygga fysiska hinder. Med stor övertygelse lyckas man i sin pitch demonstrera, inte bara en idé, utan även en lyckosamt implementerad produkt med den sårbara individen i fokus.

Juryns motivering för vinnaren i kategorin mest innovativa fastighetsbolag lyder:
White Arkitekter
Digitaliseringen är framtiden för att effektivt förvalta våra fastigheter i en tid då tillgång till information avgör om vi lyckas eller inte. Vinnaren paketerar ett befintligt verktyg till en tjänst på ett förtjänstfull sätt. I slit och släng samhället behöver vi tänka i nya banor. Med en modell för kartläggning av olika komponenters värden underlättas möjligheterna till återanvändning av vårt befintliga bestånd.

För ytterligare information kontakta:
Magnus Svantegård
Juryns ordförande, Digital Investment & Transformation Stronghold Invest AB, Co-Founder Nordic PropTech Initiative
magnus.svantegard@stronghold.se

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Testimonials

”Det bästa med Business Arena är att man får inspireras, lära känna massa nya människor och också träffa kompisar från förr.”
- Alexandra Laurén, vd, Bonava
”Ett tillfälle för mycket spontana möten och att mötas mellan fastighetsbolag, politiken och konsulter. ”
- Johanna Hessius, CEO & Head of Advisory Sweden, Newsec
”Det bästa med Business Arena är det personliga mötet, med både befintliga och potentiella kunder. ”
- Christian Fjordskär, försäljningschef, Värderingsdata AB
”Business Arena står för kunskap, nätverk och gemenskap. Med tanke på de stora utmaningarna som samhället i stort står för och branschen i synnerhet, så bör vi hjälpas åt att ta ansvar för samhällsbyggandet.”
- Annika Selin, vd, Forsen

Nyhetsbrev