ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Vi gläder oss åt att så många valt att gå på Business Arena Stockholm!

16 september 2014

Det är på Business Arena du träffar inflytelserika människor i branschen och knyter viktiga kontakter inför framtiden. Det är också ett lysande tillfälle att stämma av det senaste och lära sig nya saker på seminarier och fördjupningar av högsta kvalitet. 

När så många besöker Business Arena kommer det att bli fullt i vissa lokaler. Se därför till att vara på plats i god tid om det är något som intresserar dig extra mycket. Om det blir fullt finns det många andra aktiviteter av hög kvalitet att välja på.

I de stora seminariesalarna på plan 6 och 7 finns exempelvis i regel gott om platser eftersom det är ämnen som många har uttryckt intresse för i de undersökningar vi gör inför evenemanget. Under onsdagen den 17 september arrangeras seminarium 1 Fastighet och finans del 1 – Framtidstron på fastighetsmarknaden, tillbaka för att stanna i lokalen A4 på plan 6 & 7 och seminarium 2 Samhällsbyggnad och infrastruktur – När infrastrukturen driver samhällsbyggnadsprocessen i lokalen A2  plan 6 & 7.

Fråga gärna vår personal på plats om du har praktiska frågor om lokaler för seminarier och fördjupningar. 

Vi ses på Business Arena Stockholm! 

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015