ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Vi byter namn

23 september 2020

Business Arena Väst, Norr och Syd – så kommer våra regionala kongresser att heta från och med 2021. Business Arena Göteborg byter namn till Väst, Malmö byter till Syd och Umeå byter till Norr.

– Vi ser namnbytet till Väst, Syd och Norr som en naturlig utveckling. Våra regionala arenor tar upp hela regioner och det som händer inom fastighetsmarknad och allmän ekonomi. Ofta ligger styrkan i att flera stadsregioner samverkar och tillsammans uppnår en kritisk massa. Namnbytet sammanfaller även med den intressanta konceptuella utveckling som sker idag med utökade digitala möjligheter och nya format för att presentera innehåll, säger Peter Lingmerth, vd, Fastighetsnytt och Business Arena.

Business Arena Stockholm och Business Arena Helsinki kommer att behålla samma namn som tidigare då de är nationella kongresser för respektive land. Samma sak gäller Business Arena Almedalen som också behåller sitt namn.

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Testimonials

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Nyhetsbrev