ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Veronica Palm diskuterar glödhet fråga i Malmö och Göteborg!

22 januari 2014

I fjol medverkade Veronica Palm, Socialdemokratisk riksdagsledamot och bostadspolitisk talesperson, på Business Arena. Den 3 och 8 april ser vi fram emot att välkomna henne tillbaka. Då kommer hon att medverka i panelen i fördjupningen ”Bostadsmarknaden – glödhet fråga när det gäller politik, tillväxt och inträde i samhället”. Programpunkten genomförs i såväl Malmö som Göteborg.

Under fördjupningen i Malmö medverkar bland annat Anneli Snobl, vd, Fastighets AB Framtiden, Leif Linde, vd, Riksbyggen och Lennart Weiss, kommersiell direktör, Veidekke.

Medverkar i fördjupningen i Göteborg gör bland annat Christel Armstrong, vd, Stena Fastigheter, Terje Johansson, vd, MKB Fastighets AB och Hans Willehader, arkitekt MAA, Arkitema.

Här kan du läsa pressmeddelandet om Veronica Palms medverkan

veronica palm

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015