ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Veckan som kommer

4 juli 2016

Frukostspecial på Business Arena Almedalen – Veckan som kommer 4/7. Under ledning av Stig-Björn Ljunggren diskuterade en panel bestående av Annica Ånäs (Atrium Ljungberg), Henrik Saxborn (Castellum), Marianne Förander (EY), Mats Hederos (AMF) och Meri Wasberg (Haninge kommun) vad det kommer att pratas om under Almedalsveckan. Ämnen som förhandstippades var Brexit, hållbarhet, digitalisering, bostadsbrist och integration.

”Sverige och Stockholm har en jättechans idag. Vi har ett öppet, accepterande samhälle som vi lyckats sälja in till omvärlden. Nu måste vi se till att det går att hitta en bostad i Stockholm också, så att de som vill kan flytta dit. Sedan måste vi lösa integrationsfrågan, så kan det bli riktigt bra”.

Henrik Saxborn, vd, Castellum

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Testimonials

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Nyhetsbrev