ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Varumärke för långsiktig tillväxt

12 april 2018

Varumärke för långsiktig tillväxt

Vad säger Kaunis Irons styrelseordförande, Norrbottens Handelskammares vd och grundaren av Norrbottens största arbetsgivare om det Norrländska varumärkets framtid? 
Välkommen till Business Arena Luleå den 29 maj.

Nordens största mötesplats för fastighets- och samhällsbyggnadssektorn, Business Arena, kommer till Luleå den 29 maj 2018. Business Arena Luleå är en del i satsningen ”Satellit” – kongresser med lokalt fokus på enskilda kommuner, dess fastighetsmarknader och investeringsmöjligheter. Välkommen att ta del av ett heldagsprogram om bostäder, stadsutveckling och infrastruktur. 

Inte bara idrott och skog
Det pratas mycket om varumärke när det ska marknadsföras. När norra Sverige kommer på tal handlar det ofta om framgångsrika idrottsklubbar, gruvdrift, skog och turism. Vad innebär det för den långsiktiga tillväxten? Flyttar någon till Luleå för att laget tagit guld i basket eller till Kiruna för att det finns ett ishotell? Samtidigt vittnar idrottsliga framgångar om en sund grundverksamhet för barn och ungdomar, växande investeringar kring våra naturresurser tyder på en stabil arbetsmarknad. Men hur kan detta paketeras? Hur kan stad och region ytterligare stärka sitt varumärke?

På Business Arena Luleå den 29 maj lyssnar vi till Anders Sundström, tidigare kommunalråd och minister samt styrelseproffs och ordförande i styrelsen för Kaunis Iron, Linda Nilsson, vd för Norrbottens Handelskammare och Tobias Lindfors, koncern vd och huvudägare StudentConsulting och Pite Havsbad Group. Missa inte det! 

Läs mer på i programmet på hemsidan.

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015