ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Var ute i god tid till det du vill lyssna på

15 september 2015

bra fördjupningssal bra med folk

När det är så många besökare som det är på Business Arena Stockholm finns det en risk att vissa seminarier och fördjupningar kan bli fullsatta – trots externa enkätavstämningar och noggrant pusslande från vår sida. Därför vill vi så här en dag innan starten tipsa om att vara ute i god tid till det som intresserar just dig extra mycket, så att du kan garantera en plats till det anförande som just du vill lyssna på.

I morgon är det dags… Ses då!

Obs: om den programpunkt som intresserar dig extra mycket av en händelse skulle vara båda dagarnas inledning och/eller onsdagens anförande av Fredrik Reinfeldt, så kommer dessa även att livesändas på storbildsskärm vid utställningsområdet på plan 4, i barerna på plan 4 och 5, samt på balkongen på plan 5.

 

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015