ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Var med och sätt agendan i Almedalen!

6 april 2018

Vecka 27 stundar Almedalsveckan i Visby. I vanlig ordning finner du Business Arena på plats – fastighetsbranschens och samhällsbyggnadssektorns mötesplats under dagarna. 

I Almedalen träffas politiker, höga chefer i näringsliv och offentlig sektor, organisationer och medier under informella former. Budskapen under veckan är många, men genom att samla fastigheter och samhällsbyggnad under ett tak har Business Arena Almedalen skapat förutsättningar att just dina frågor får uppmärksamhet.

Programarbete pågår 
Som partnerföretag får du vara med och sätta agendan för Business Arena Almedalen! Tveka inte att höra av dig om du är intresserad. Kontakta Linda Lagerdahl eller Emma Lundberg. Vill ditt företag bli partner? Kontakta Henrik Zetterstedt.

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015