ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Välkommen till Business Arena Stockholms partnerträff!

19 april 2016

partnertraff_2016

Den  25 maj är det dags för årets partnerträff inför Business Arena Stockholm. Som vanligt kommer Johan Zetterstedt, grundare av Business Arena, berätta om hur årets evenemang är upplagt och vilka nyheter som finns att se fram emot; viktig information för dig på ledningsnivå som ser Business Arena som en viktig plattform för företagets kommunikation mot branschen.

Årets tema för innehållet på partnerträffen är flyktingsituationen och hur aktörerna i samhällsbyggnadssektorn agerar för att skapa konstruktiva lösningar på olika håll i landet. Talare som medverkar är Gunnar Wetterberg (historiker, författare, krönikör i Fastighetsnytt), Johanna Frelin (vd, Tengbom), Dilsa Demirbag Sten (verksamhetschef, Berättarministeriet), Erik Pelling (kommunalråd, Uppsala) och Anna Heide (expert integration, SABO). Temat är en uppföljning av det stora reportaget om flyktingsituationen i Fastighetsnytt nummer 1.

Vi ses på Clarion Sign vid Norra bantorget i Stockholm. Registreringen är öppen från kl. 13.30.

Här kan du se programmet och anmäla dig

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015