ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Välkommen att anmäla dig till Business Arena Uppsala

25 maj 2018

Nu har vi öppnat anmälan till Business Arena Uppsala som går av stapeln den 14 november 2018. Platsen är Uppsala Konsert & Kongress som ligger i centrala Uppsala, endast 18 minuter från Arlanda.
Business Arena Uppsala är den andra kongressen i det nya konceptet Business Arena Satellit. Under en heldag samlar vi fastighetsbranschen och samhällsbyggnadssektorn för kunskapsutbyte, seminarium och tid för möten. Precis som under de regionala arenorna arbetar Business Arena med ett program av hög kvalitét, med både inifrån- och utifrånperspektiv. Vi ses i Uppsala!

Anmäl dig här >>

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015