ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Välbesökt partnerträff

17 maj 2017

Genom åren har Business Arena kommit att bli Nordens ledande mötesplats för aktörer på ledande befattning i fastighets- och samhällsbyggnadssektorn, och i år arrangeras Business Arena Stockholm för 17:de gången i ordningen.

Inför årets event arrangerades Business Arena Partnerträff, en välbesökt eftermiddag med intressanta panelsamtal som i år bland annat handlade om Business Arenas framtid nu när Fastighetsnytt är en del av Bonnier. Vi frågade deltagare på plats vad de har för nytta av partnerträffen.

 

– Dels är det bra att vara här för att se hur olika mötesplatser och plattformar utvecklas och se vad som är viktigt för oss. Sen är det ju såklart intressant att se vad som händer med Fastighetsnytt, säger Sam Carlsson, konsult Public Affairs vid Newsec.

– Jag är mest här för att lyssna. Det är tredje året vi är partner till Business Arena. Vi har haft stor nytta hittills av de kontakter vi fått och vi har märkt ett ökat intresse för Falun-Borlänge-regionen, säger Magnus Fridsén, exploateringschef på Falun Borlänge Regionen.

– För mig som arbetar i kommunen är det viktigt med kontakten till det privata näringslivet. I Haninge kommun byggs det enormt mycket och det är viktigt att ha koll på branschen. Men framför allt vill jag trycka på nyttan med den personliga kontakten och annorlunda träffen mellan kommun och privat näringsliv som är här, säger Senada Custovic, etableringsansvarig på Haninge kommun.

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015