ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Utmana dig & välj minst ett nytt spår!

24 augusti 2015

På Business Arena Stockholm 2015 kommer det att finnas 13 heldagsseminarier och närmare 30 fördjupningar. Alltså en hel del att välja på.

Tidigare i somras uppmanade Fastighetsnytts chefredaktör Daniel Bergstrand om att våga utmana sig själv genom att besöka ett programspår man inte kan så mycket om, för att öka möjligheterna till nya insikter och kunskap.

Utöver Business Arenas inriktning mot ekonomi, finans och samhällsbyggande, erbjuder vi även varje år programspår i andra inriktningar. I år fördjupar vi oss till exempel i frågor kring urbanitet, digitalisering, forskning och medborgardialog. Fortfarande med koppling till fastighetsbranschen, eftersom det kan handla om att förstå hur affärslogik och kundbeteenden förändras – alltså faktorer av högsta värde för den egna affärsverksamheten.

Med tre veckor kvar finns det gott om tid att planera sitt besök på Business Arena Stockholm. Titta gärna igenom programmet och utmana dig själv genom att välja minst ett programspår i ett ämne du inte kan så mycket om!

Se programmet här

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015