ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Upptäck möjligheterna med Business Arena-appen

11 september 2017

Du har väl inte missat vår app? Med den behöver du inte hålla reda på ett fysiskt program under Business Arena Stockholm – se programmet direkt i telefonen istället. Du får även tillgång till en mängd smarta funktioner som att skapa ditt eget programschema, få påminnelse-notiser om när inledningar och pausaktiviteter börjar och ställ frågor till panelerna under pågående seminarium. Dessutom ökar du din tillgänglighet och synlighet på plats: lägg in uppgifter som telefon, företag och mejladress och gör det lättare för andra deltagare på plats att ta kontakt med dig.

Nedan har vi skapat en guide för hur du kommer igång med appen och hur du använder alla dess möjligheter: 

 

1: Ladda ned appen

Ladda ned appen i App Store eller Google Play. Sök på ”Business Arena”.

2: Fyll i ditt namn och aktivera eventet

För att få tillgång till Business Arena Stockholm i appen behöver du aktivera eventet. När du öppnar appen första gången skriver du in ditt för- och efternamn, och väljer sedan Business Arena Stockholm i menyn. Tryck sedan på ”Aktivera event”. Klart! (Observera att inget lösenord krävs i år).

3: Se till att du syns

Appen utgör en mötesplats i mötesplatsen, där du kan interagera med andra deltagare som besöker Business Arena Stockholm. Under fliken ”Deltagare” i menyn kan du se andra deltagares profiler, samt editera din egen. Genom att gå in och redigera din profil kan du lägga till uppgifter som titel, företag, telefonnummer, e-mail och sociala medier-konton, vilket vi rekommenderar för att få ut mesta möjliga affärsnytta på plats.

4: Gör ditt eget program

Se programmet och samla alla dina favoritpunkter direkt i telefonen! Med appen kan du göra ett eget programschema genom att favoritmarkera seminarier du är intresserad av. Ett mycket mer hållbart och miljösmart alternativ än ett tryckt program!

5: Ställ en fråga till panelen

Väl på plats kommer du under funktionen ”Dialog” att kunna ställa anonyma frågor till panelerna i några utvalda seminarier. Vilka dessa är står tydligt i menyn. Observera att funktionen inte fungerar under de seminarier som inte finns med på listan.

6: Utvärdera programpunkter

Säg vad du tycker! Du kan göra oss medvetna om din åsikt om varje programpunkt direkt i appen. Det gör du genom att gå in på respektive programpunkt och trycka på ”Utvärdera” i högra hörnet. Där betygsätter du din upplevelse på en skala 1-5.

7: Se utställarförteckning och planskisser 

Under fliken ”Information” hittar du en planskiss över Waterfornt, uppmärkt med alla lokalers namn. Du finner även vår utställarförteckning där.

Övriga smarta funktioner: 

  • Pushnotiser skickas ut till dig med påminnelser om t ex när inledningarna börjar, när pausaktiviteterna pågår och när prisutdelningarna börjar.

Se till att inte missa någonting på Business Arena Stockholm, ladda ned appen och få en snabb överblick över eventet direkt!

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015