ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Unikt samarbete för mångfaldsarbete – i verkligheten

14 juni 2018

Stiftelsen AllBright som jobbar för jämställdhet, Riksförbundet för homosexuellas, bisexuellas, transpersoners och queeras rättigheter (RFSL) och fastighetsbolaget MKB Fastighets AB har startat ett unikt mångfaldsarbete tillsammans. På Business Arena Almedalen den 5 juli klockan 9.00 får vi reda på mer om det.

Mångfaldsfrågor har på många håll etsat sig in i företagskulturen som en del i arbetet med att vara en attraktiv arbetsplats för unga, och som ett sätt att utveckla organisationen till det bättre. Allbright, RFSL och MKB Fastighets AB har tillsammans jobbat med hbtq- och mångfaldsfrågor, där MKB som första fastighetsbolag certifierades för sitt arbete. Hur förändrar det en företagskultur? Vilka är svårigheterna och hur kan vi arbeta ännu mer aktivt med dessa frågor i fastighetsbranschen?

Bland talarna finner vi Terje Johansson, vd för MKB Fastighets AB, Tove Dahlgren, tillförordnad vd för Stiftelsen AllBright och Sandra Ehne, förbundsordförande i RFSL. Modererar gör Margaretha Söderström, kommunikationschef, MKB Fastighets AB. Missa inte det den 5 juli! Vi ses på restaurang Supper på Burmeister.

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015