ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Tre frågor till Karin Klingenstierna

18 december 2017

Karin Klingenstierna är en välkänd moderator och för erfarna Business Arena-deltagare ett välkänt namn. År 2018 modererar hon bostadsseminariet på Business Arena Umeå den 21 februari. Vi passade på att ställa henne tre frågor inför.

Varför modererar du Business Arena?
– Det är en kraftfull och spännande konferens som förutom att ge den mest aktuella bilden av bygg- och fastighetsbranschen också bevakar flera av vår tids stora samhällsfrågor.

Vad skulle du ge för tips till någon som besöker Business Arena för första gången?
– Gå på det som intresserar dig men välj gärna också något du tror kan överraska. Det kan ge ny insikt och kunskap och inte sällan möjlighet till nya korskopplingar. Och se till att nätverka! Alla är där.

Vad förväntar du dig av talarna på Business Arena Umeå?
– I ”mitt” pass om bostadspolitiken förväntar jag mig: engagemang, skärpa, mod, kunnighet, debattlust och lösningsfokus i en fråga som ständigt är på tapeten. Förutsättningarna finns på plats. Jag ser fram emot spänstiga samtal!

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015