ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Tio nya namn klara som talare på Business Arena Umeå

7 februari 2017

Det är bara två veckor kvar till Business Arena Umeå och det går knappt en dag utan att nya talare blir klara. Sedan den senaste versionen av programmet trycktes har ett flertal tillkommit och därför har vi i det här utskicket samlat tio nya och heta namn som kommer att tala den 22:a februari på Umeå Folkets Hus.

Bland de nya talarna finns två talare från arkitektbranschen, två stycken med titeln vd och en hockeylegend som har gjort 869 poäng i NHL. Med sina 395 mål är han tredje bästa svenska målskytt genom tiderna i NHL och nu har han gått in i fastighetsbranschen.

Det finns fortfarande några platser kvar, se till att säkra din plats redan i dag.

Tio heta namn till Business Arena Umeå

Markus Näslund, före detta ishockeyspelare och entreprenör. Han medverkar i fördjupning E med tema regioner i tillväxt – fokus Örnsköldsvik.

Niklas Svensson, biträdande förvaltningschef, stadsbyggnadskontoret, Stockholm. Han deltar i seminarium 2, Norra Djurgårdsstaden – stadsdel med hållbarhetsambitioner i världsklass.

Tobias Olsson, förbundsdirektör, Sveriges Arkitekter. Expertkommentator på seminarium 3 – Hur svarar bostadsmarknaden på utmaningarna?

Emelie Westergren, arkitekt, White arkitekter. Talare i fördjupning L: Så skapar arkitekturen mervärde inom fastigheter och samhällsbyggnad.

Emma Aludden, samhällsstrateg stadsliv, Luleå kommun. Hon medverkar i fördjupning B med tema handel: Handelns roll i staden – hur drar man fördel av de senaste trenderna?

Tore Englén, Regionalekonomisk analytiker, WSP Analys & Strategi. Talare på seminarium 1 – Hur kan fastighetsmarknaden bidra till den regionala utvecklingen?

Johanna Ulfsdotter, antikvarie, Sundsvalls museum. Hon medverkar i seminarium 4, Case Grönborg: Nya användningsområden för äldre byggnader.

Anna-Stina Nordmark, vd, Lulebo.Talare i fördjupning D: Luleå – en genomgång av tillväxt, stadsutveckling och kommersiell fastighetsmarknad.

Åsa Henninge, analyschef, NAI Svefa. Hon är expertkommentator på seminarium 1 – Hur kan fastighetsmarknaden bidra till den regionala utvecklingen?

Per-Gunnar Persson, vd, Platzer. Han deltar i fördjupning A med tema ledarskap.

Bilden på Emma Aludden är tagen av Per Pettersson.

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015