ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Tack för ett lyckat Business Arena Malmö 2015!

11 maj 2015

I splitternya lokaler och med ett utökat program kunde vi den 7 maj välkomna över 50 partners, ett 130-tal talare och fler anmälda delegater än tidigare till Business Arena Malmö. Nu vill vi passa på att tacka alla er över 950 personer som var på plats!

Bara fem dagar efter öppningen av Malmö Live samlades över 950 aktörer inom fastighets- och samhällsbyggnadssektorn på Business Arena Malmö för att diskutera aktuella bransch- och samhällstrender och stifta nya affärsrelationer.

En nyhet i årets program var det utökade seminariet om den danska fastighetsmarknaden, där vi lade ett nytt fokus på de investeringsmöjligheter som närheten till andra sidan sundet innebär. Vi ser mycket fram emot att vidareutveckla konceptet till nästa år.

Nu vill vi rikta ett varmt tack till alla er som deltog under dagens Business Arena Malmö! Vi hoppas att ni hade en lärorik dag, med många nya kontakter.

Återupplev gärna dagen på Instagram. Konferensbesökarnas egna Instagrambilder finns under taggen #businessarena.

Varmt välkomna tillbaka nästa år, den 14 april 2016!

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015