ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Sydsvenskan uppmärksammar positiv utveckling

24 januari 2014

I dag skriver Sydsvenskan om den positiva utvecklingen i Malmö i artikeln ”’Alla elever i nian har höjt sina betyg’”. En som gläds över uppmärksammandet är Malmö stads kommunstyrelses ordförande Katrin Stjernfeldt Jammeh, som i sin roll som kommunalråd bland annat svarar för frågor om just skola, trygghet och välfärd. Det kunde man tidigare i dag se på hennes Twitter:

Jammeh-tweet.jpg

 

Den 3 april kommer Katrin Stjernfeldt Jammeh till Scandic Triangeln och Business Arena Malmö, där hon kommer att hålla i välkomstanförandet 09:05.

Läs mer om och se hela programmet för Business Arena Malmö här

 

 

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015