ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Special om säkerhetspolitik på Business Arena Stockholm

14 augusti 2014

 

business arena 20/9 2012

Vi har glädjen att välkomna tillbaka den säkerhetspolitiske experten Bo Pellnäs till Business Arena Stockholm. I ett samtal med moderatorn ger han en dagsfärsk bild av läget i omvärlden under inledningspasset onsdagen den 17 september.

Som säkerhetspolitisk expert, före detta överste av första graden och FN-observatör har Pellnäs god insyn i det världspolitiska läget. I september kommer han till Business Arena Stockholm för att ge oss en säkerhetspolitisk analys av hur kriserna i omvärlden påverkar de svenska förhållandena. Ett, inte minst just nu med tanke på ett oroligt tillstånd i omvärlden, mycket aktuellt ämne.

När han besökte Business Arena 2012 uttryckte han sina farhågor för en utveckling som i många avseenden, dessvärre, har besannats. Vad förutspår han om framtiden? Missa inte Bo Pellnäs i ”Säkerhetspolitisk analys: Så påverkar kriserna i omvärlden svenska förhållanden”, onsdagen den 17 september på Business Arena Stockholm.

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

Tack Malmö!

Tack Malmö!

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015