ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Snart Business Arena Umeå och i april är det dags för Göteborg och Malmö

19 januari 2017

 

Redan den 22:a februari är det dags för Business Arena Umeå. Vi kommer att ta upp alltifrån fastighetsmarknad och regional ekonomi till vad den nye amerikanske presidenten kommer att betyda för världsekonomin. Här hittar du det spännande programmet i sin helhet. 

Nu laddar vi som bäst för Business Arena Umeå, men glöm inte att det redan i april händer nya spännande saker. Den 6:e april anordnas Business Arena Göteborg och den 20:e april Business Arena Malmö. Intressent är stort för dessa två arrangemang och antalet platser är begränsat, så se till att säkra din biljett redan nu.

Programarbetet är i full gång och de första programversionerna presenteras i slutet av januari. Det blir fyra högaktuella heldagsseminarier per evenemang och dessutom ett ansenligt antal intressanta fördjupningar i varierande ämnen. I pauserna hålls Kommunicate där kommunerna får chansen att berätta om sina visioner och tankar om framtiden i just deras kommun.

Få ut ännu mer av Business Arena: Bli partner 
Redan nu är 55 partners anmälda till Göteborg och 53 partners till Malmö. Att delta som partner är den bästa vägen till goda affärer på Business Arena. Partnerföretagen kan på ett strukturerat sätt genomföra affärsdrivande aktiviteter och har stora möjligheter att öka sin synlighet, bland annat får företagen tillgång till en utställningsyta och företagets logotyp exponeras i Fastighetsnytts och Business Arenas kanaler.

För information om partnerskap i Göteborg, kontakta Kristian Wallgren (kristian.wallgren@fastighetsnytt.se 070-488 86 04). För information om partnerskap till Business Arena Malmö, kontakta Jonas Ekstrand (jonas.ekstrand@fastighetsnytt.se 070-737 9637).

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015