ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Se programmen för Göteborg & Malmö!

4 februari 2015

framsidor

Sedan vi presenterade de första programöversikterna har två näst intill färdiga program vuxit fram. I programmen har vi gått djupare in på att detaljerat beskriva vad seminarierna och fördjupningarna kommer att handla om. Där finns även information om vilka moderatorer och talare som medverkar i respektive stad. Programmen är alltså till största del klara. Ytterligare talare och programbeskrivningar kan tillkomma löpande.

Exempel på talare i Malmö är Greg Clark, Professor of City & Regional Leaderschip, Cass Business School, Kerstin af Jochnick, förste vice riksbankschef, Pia Kinhult, strategisk rådgivare, ESS och Heidi Avellan, politisk chefredaktör och chef för ledarredaktionen, Sydsvenskan.

Se programmet för Business Arena Malmö 

I Göteborg kommer bland annat Lars Oxelheim, ekonomiprofessor, Kristina Pettersson-Post, regionchef, Vasakronan, Cecilia Fasth, vd, Eklandia Fastighets AB och Jan Jörnmark, författare & docent i ekonomisk historia, Chalmers/Handelshögskolan Göteborg för att tala.

Se programmet för Business Arena Göteborg 

Eftersom platserna är begränsade rekommenderar vi alla som vill vara säkra på att få en plats att vara ute i god tid.

Anmäl dig här 

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015