ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Riksdagskandidat diskuterar Sveriges infrastrukturskuld på Business Arena

12 september 2014

Ett av onsdagens heldagsseminarier kommer vi att ägna åt infrastruktur, ett ämne som går helt i linje med ett av årets två huvudteman för Business Arena Stockholm: När infrastrukturen driver samhällsbyggnadsprocessen.

Under den inledande halvtimmen diskuterar vi Sveriges transportinfrastruktur i Hur ska Sverige få en konkurrenskraftig transportinfrastruktur? Då kommer vi bland annat att sätta den svenska infrastrukturskulden i perspektiv, framförallt järnvägen som eftersatts med överbelastning, föråldrade system och ständiga förseningar.

I panelen medverkar Karin Svensson Smith (MP), riksdagskandidat och klimatansvarig, Per Corshammar, chef järnvägen, Ramböll och Susanne Nielsen Skovgaard, Head of Traffic and Infrastructure Department, WSP Sweden.Moderator för seminariet är Jenny Strömstedt, journalist och programledare

Karin Svensson Smith

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015