ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Prisutdelningar 2018

4 september 2018

Varje år samlar Business Arena Nordens fastighets- och samhällsbyggnadssektor under ett och samma tak för meningsfulla utbyten, möten – och prisutdelningar!

På torsdagen 20 september utses vinnarna i Framtidsindex, Branschindex, Årets monter och Årets lounge. Missa inte det!

Flest sommarjobbare och bäst i förvaltning

Framtidsindex (kl. 13.00) – Arbetsgivarorganisationen Fastigo prisar företag som bidragit till att fler unga börjar arbeta i fastighetsbranschen. Vinnare 2017: Riksbyggen och Stena Fastigheter AB

Branschindex (kl. 13.10) – AktivBo och Fastighetsnytt utser genom en årlig hyresgästundersökning den fastighetsägare som är bäst i förvaltning. Vinnare 2017: Anders Bodin Fastigheter AB, Botrygg AB och Stockholms Kooperativa Bostadsförening.

Bäst för varumärket

Årets monter (kl. 16.10) – En värdig vinnare visar stor förmåga att nå ut med sitt varumärke med kreativitet och passion i sin utställningsmonter. Vinnare 2017: Haninge kommun.

Årets lounge (kl. 16.20) – Loungerna på Business Arena är en given knytpunkt för kundmöten och nya kontakter. Vinnaren visar prov på konsten att både skapa en kreativ mötesmiljö och samtidigt nå ut med sitt varumärke i sin lounge. Vinnare 2017: Skanska


Alla priser delas ut på Business Arena Stockholm som äger rum den 19-20 september på Stockholm Waterfront Congress Centre. Ceremonierna hålls på Vasakronantorget i hjärtat av kongressanläggningen.

Anmäl dig till Business Arena Stockholm här >> 

Se hela programmet för Business Arena Stockholm här >> 

Se deltagarförteckningen för Business Arena Stockholm här >> 

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015