ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

BUSINESS ARENA MALMÖ 2016: Prisad retailexpert pratar handel i Malmö

14 mars 2016

kathrine heiberg

Inom retailsegmentet är Kathrine Heiberg, CEO och Partner på Reteam Group, ett växande namn. Hennes förmåga att urskilja trender och konsumentbeteenden är välkända inom såväl som utanför Skandinavien.

2007 gick hon med i ICSC:s (International Council of Shopping Centers) europeiska research-grupp, inom vilket hon utsågs till ordförande 2009. 2015 fick hon ICSC:s guldmedalj för hennes insatser till köpcentrumindustrin, där hon bland annat bidragit till projektet mind16, ett sociografiskt utvecklingsverktyg som definierar konsumenters, butikers och konkurrerande handelsplatsers värden. Verktyget används för att säkra värdet och ett långsiktigt konkurrenstänkande bland köpcentrum och butiker. Kathrine är även sedan 2015 ordförande för researchgruppen Polish Council of Shopping Centers.

Den 14 april kommer hon till Business Arena Malmö för att delta i fördjupningen “Vad väntar runt hörnet för handeln?”

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015