ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Praktiska tips inför Business Arena Malmö!

11 april 2017

Vad ska man tänka på för att göra sitt besök på Business Arena Malmö så smidigt som möjligt? Vi bad Anette Udd som är projektledare på Business Arenas eventgrupp om tips. 

Personligen skulle jag satsa på att komma i god tid till inledningen, då det tar lite tid att ta sig in och hitta en plats i stora Konsertsalen. Inledningen börjar 09.00 men vi öppnar registreringen redan 08.00. Sedan är det viktigt att komma ihåg att ta med sin namnbricka om man deltagit på välkomstträffen på onsdagskvällen, då den gäller som biljett på torsdagen.

Något annat?
En praktisk sak man kan göra är att sätta ihop sitt eget program i appen. Sedan är det ju så att vissa lokaler kan bli fulla, så att om man verkligen vill lyssna på en speciell talare gäller det att vara på plats i god tid. Det finns fortfarande lediga mötestider i de privata konferensrummen, ett erbjudande som gäller för våra partners. Man bokar genom att skicka en förfrågan per mejl till mig (anette.udd@fastighetsnytt.se).

Hur fungerar det om det är vissa saker man inte kan äta?
Om man är i behov av specialkost så kommer det finnas en station på Vasakronans torg.

Välkommen till Business Arena Malmö och Malmö Live den 20 april!

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015