ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Osynlig infrastruktur – grunden för en ny stad

30 oktober 2019

När framtidens Uppsala växer ställs stora krav på infrastrukturen. Vi talar ofta om behovet av vägar och kollektivtrafik, men ibland glömmer man den “osynliga” infrastruktur som utgörs av den kritiska elförsörjningen, kommunikationsnät samt system för vatten och avlopp. Hur hänger den med i Uppsalas kraftiga tillväxttakt?

På Business Arena Uppsala, den 27 november, kan du lyssna till bland andra Annika Malm, gruppchef Infrastructure Management, RISE Research Institutes of Sweden, Mats Norrbom, stadsbyggnadsdirektör, Uppsala kommun, Mikael Lundin, vd, Polhem Infra och Pär Dalhielm, vd, Svenskt Vatten.

Anmäl dig till Business Arena Uppsala här>>
Se programmet som PDF>>

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015