ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

”Om man inte satsar på utveckling hamnar man i avveckling”

31 mars 2014

Om man inte satsar på utveckling hamnar man i avveckling”.

Johan Trouvé, vd på Svenska Handelskammaren, vill att Göteborgarna ska blicka framåt (läs hela intervjun med Trouvé i Göteborgs-Posten).

På vilka värden byggs framtidens Göteborg? På Business Arena Göteborg nästa tisdag tar vi upp två aspekter av dagens Göteborg: den fysiska utvecklingen och människornas uppfattning om sin stad. Går det att påverka bilden av Göteborg, vad är det som behövs för att Göteborg city ska lyfta och vilka ambitioner har man vad gäller infrastruktur? Det är några av de frågor vi kommer att ta upp. Missa inte seminarium 2 med tema stadsbyggnad, kl 11.00 – 16.15!

Nästa tisdag, den 8 april, kommer Johan Trouvé själv till Business Arena Göteborg för att medverka i Ekonomi och konjunktur – uppföljande samtal, kl 11.20.

 

JohanTouvre

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015