ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Ökad sysselsättning – en av våra viktigaste framtidsfrågor?

11 mars 2015

I måndags kom beskedet att Sony varslar 1 000 anställda i Lund. I dag kom ett liknande besked från Ericsson. 2 200 Ericsson-anställda i Sverige kommer att varslas. Neddragningarna berör Stockholm, Katrineholm, Borås, Kumla, Göteborg, Linköping och Karlskrona.

Den senaste veckans nedskärningar väcker liv i frågan om ökad sysselsättning kanske kan vara den viktigaste, eller åtminstone en av de viktigaste, framtidsfrågorna.

Tillsammans med bland annat Region Skånes utvecklingsdirektör Mikael Stamming, Anna Heide, CSR-chef på MKB Fastighets AB och Rolf Elmér, regionchef Malmö på Svenskt Näringsliv kommer vi att diskutera sysselsättning, lovande näringsgrenar och behovet att skapa nya arbetstillfällen på Business Arena Malmö den 7 maj. Läs mer om programpunkten här 

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015