ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Karin Wanngård (S) inleder Business Arena Stockholm 2014

16 september 2014

karinwanngård

Karin Wanngård, oppositionsborgarråd och gruppledare för Socialdemokraterna – och troligtvis Stockholms stads nya finansborgarråd – är årets första inledningstalare på samhällsbyggnads- och fastighetsevenemanget Business Arena, onsdagen den 17 september 2014 på Stockholm Waterfront Congress Centre.

Efter maktskiftet i Stockholms stadshus får Stockholms stad troligtvis ett nytt finansborgarråd i Karin Wanngård (S). Karin Wanngård kommer att medverka som årets första talare på den gemensamma inledningen i samband med att Business Arena Stockholm 2014 invigs, onsdagen den 17 september kl. 09.10. Läs mer här >>

– Vi är glada över att ha Karin Wanngård på plats och det ska bli intressant att höra vad hon har att säga om de utmaningar som väntar, säger Johan Zetterstedt, Fastighetsnytts vd och Business Arenas grundare.

 

 

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015