ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Mötesplats för Uppsalas investeringar

13 augusti 2018


Investeringar på över 100 miljarder ska bygga framtidens Uppsala. I pipeline står fyra nya järnvägsspår, en ny tågstation, spårvägstrafik och 33 000 nya bostäder inom ramen för Uppsalapaketet. Välkommen att diskutera möjligheterna på
Business Arena Uppsala den 14 november!

Nordens största mötesplats för fastighets- och samhällsbyggnadssektorn, Business Arena, kommer till Uppsala den 14 november 2018. Business Arena Uppsala är en del i satsningen ”Satellit” – kongresser med lokalt fokus på enskilda kommuner, dess fastighetsmarknader och investeringsmöjligheter. Välkommen att ta del av ett heldagsprogram om bostäder, stadsutveckling och infrastruktur.

Anmäl dig till Business Arena Uppsala här >>

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Testimonials

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Nyhetsbrev