ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Missa inte: öppna diskussionsforum på Business Arena Stockholm

30 augusti 2017

Fördjupning R, U och Ö arrangeras i form av öppna diskussionsforum, där det är fritt att delta i mån av plats. En moderator utgår från ett antal förberedda frågor och involverar de närvarande i diskussionen. Vissa av deltagarna kommer att vara speciellt inbjudna, dessa är extra kunniga inom området.

Välkommen att delta i diskussioner om ledarskap (fördjupning R), trender på börsen (fördjupning U) och bostadsbubblor (fördjupning Ö). Modererar gör Elaine Breske Hirscher, föreläsare vid Cquence Management, Sverrir Thór, ekonomi- och finansredaktör på Fastighetsnytt och Göran Cars, professor i samhällsbyggnad, KTH.

Fördjupning R, torsdag 11:00 tema ledarskap – Mångfald, jämlikhet, kreativitet – komponenterna som behövs i ett gott ledarskap?

Fördjupning U, torsdag 13.30, tema börs – Trender på börsen – hur står sig fastighetsaktierna?

Fördjupning Ö, torsdag 15:15, tema bostad – Att bubbla eller att inte bubbla

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

Tack Malmö!

Tack Malmö!

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015