ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Missa inte Fastighetsnytts blogg från Almedalen!

25 juni 2013

Fastighetsnytt arrangerar Fastighetsbranschens mötesplats i Almedalen tillsammans med Fastighetsägarna. Vi kommer att rapportera om det som sägs under det fullmatade programmet från och med måndag den 1 juli till och med fredag den 5 juli. Hela programmet hittar du här: www.fastighetsbranschenialmedalen.se

Det blir talare som bostadsminister Stefan Attefall, socialdemokraternas bostadspolitiske talesperson Veronica Palm, Jessica Polfjärd (M) från Näringsutskottet, generatorn Joppe Pihlgren, Joanna Sandell från Botkyrka konsthall och många, många fler.

Bloggen hittar du på blogg.businessarena.nu

Du kan naturligtvis även hitta bloggen på Fastighetsnytt.se som kommer att uppdateras som vanligt med nyheter under vecka 27.

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Testimonials

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Nyhetsbrev