ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Mer än 600 personer anmälda!

3 april 2013

Den 11 april öppnar dörrarna till Business Arena Göteborg på Clarion Hotel Post. Det är mer än 600 personer anmälda och nästan 100 talare kommer att medverka i programmet. Efter en gemensam inledning med Bo Pellnäs och en paneldiskussion börjar tre separata seminariespår:

  • Du som är intresserad av fastigheter, finanser och förvaltning kan välja seminarium 1: Hur står sig fastigheter som investeringsalternativ om ekonomin mattas av?
  • Du som är intresserad av stadsbyggnadsfrågor och infrastruktur kan välja seminarium 2: Stadsbyggnad för ett Göteborg i tillväxt.
  • Du som vill gå på djupet med bostäder, logistik eller kontorsmarknad kan välja seminarium 3: Tre fördjupningspass om delmarknader i Göteborg och Västra Götaland.

Dessutom finns det flera olika sessioner av hög kvalitet att välja mellan.

Fastighetsnytt kommer i vanlig ordning att skriva om det som sägs på hemsidan och i den tryckta tidningen (Nr3) – samt rapportera löpande på bloggen!

Varmt välkommen!

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015