ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Lägesrapport: transaktion- och hyresmarknaden i Uppsala

22 oktober 2018

Med en årlig transaktionsvolym på fem miljarder kronor är Uppsala konsekvent en av landets fem största fastighetsmarknader. Hur ser läget ut på Uppsalamarknaden? Vilka segment är hetast lokalt och hur ser uthyrningsläget ut?

Lyssna till expertpanelen på Business Arena Uppsala som består av bland andra Gustav Källén, vice vd och transaktionschef vid Svefa och Tomas Hermansson, vd för Bonnier Fastigheter.

Business Arena Uppsala äger rum den 14 november på Uppsala Konsert & Kongress och är en del av konceptet Business Arena Satellit – kongresser med de lokala frågorna i fokus.

Se programmet för Business Arena Uppsala

Anmäl dig

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

Tack Malmö!

Tack Malmö!

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015