ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Kvartetten som gör upp om Kasper Salin-priset

5 september 2017

Sveriges äldsta och mest prestigefyllda arkitekturpris, Kasper Salin-priset, utdelas årligen av fack- och branschorganisationen Sveriges Arkitekter för årets bästa byggnad. På Business Arena Stockholm den 21 september tillkännages de fyra nominerade byggnaderna.

Det är tredje året i rad som nomineringarna till Kasper Salin-priset offentliggörs på Business Arenas scen, i samarbete med Sveriges Arkitekter. Priset delas ut den 29 november 2017 på Arkitekturgalan.

Vi arrangerar en fördjupning om de nominerade byggnadsverken klockan 13.30 torsdagen den 21 september. Modererar gör Matilda Stannow, arkitekt och arkitekturskribent. Deltar gör även Bolle Tham, arkitekt och Kasper Salin-juryns ordförande. För den som vill förkovra sig ännu mer i arkitektur under Business Arena, finns heldagsseminarium 6 att följa under onsdagen.

Nomineringarna kommer att tillkännages på Vasakronantorget, plan 4, torsdagen den 21 september klockan 13.10.

Nyfiken på fler programpunkter?

För fler uppdateringar om vad som händer på Business Arena Stockholm, besök oss på hemsidan eller i sociala medier, sök på BusinessArenaFN. Vi ses på Stockholm Waterfront Congress Centre den 20-21 september!

Säkra din plats till torsdagen redan nu

Intresset för Business Arena Stockholm är rekordstort i år. Biljetterna till onsdagen den 20/9 är slutsålda, men det går fortfarande utmärkt att anmäla sig till torsdagen 21/9. Vi vill dock påminna om att biljetterna tar slut fort, och nu finns endast ett fåtal platser kvar.

För att säkra din plats på Business Arena Stockholm – se till att anmäla dig till torsdagen nu!

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015