ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Kritikerrosade Po Tidholm kommer till Business Arena Umeå

22 januari 2015

po tidholm

Miljöpartiet liknas vid satan och stockholmaren beskrivs som en självgod mallgroda som genom sin ekologiska konsumtion utarmar bönderna på landsbygden. Dessa kontroversiella påpekanden går att läsa i en nyligen publicerad intervju med Norrlandssonen, journalisten och författaren Po Tidholm. Den 17 februari kommer han till Business Arena Umeå.

Med boken Norrland fick Po Tidholm ros från kritikerna. De senaste åren har han regelbundet återkommit till det geografiska området genom föreläsningsturnéer, sommarprat och podcasten Norrlandspodden. Den 17 februari gör han ett stopp på Business Arena Umeå för att tala om äktenskapet mellan Norrland och kultur i fördjupningen Hur kan kultur bidra till tillväxt och stadsutveckling?  

Genom olika fokus ägnar vi en timme åt samspelet mellan kultur, ekonomi och samhällsplanering i Norrland. Utöver Po Tidholm medverkar även Ola Nordebo, politisk chefredaktör på Västerbottenskuriren, Albert Edman, chef för stadsutveckling och hållbarhetsfrågor, Anna Wikholm Kjellberg, vd för Visit Umeå, samt Anna Olofsson, marknadschef på Umeå kommun.

Se programmet och anmäl dig här >>

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015