ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Kerstin af Jochnick, förste vice riksbankschef, talar på Business Arena

21 augusti 2014

 

KKerstin af Jocknick, förste vice riksbankschef, medverkar som inledningstalare på samhällsbyggnads- och fastighetsevenemanget Business Arena, torsdagen den 18 september 2014 på Stockholm Waterfront Congress Centre.

Kerstin af Jocknick, förste vice riksbankschef, kommer att hålla i inledningsanförandet under det gemensamma inledningspasset på Business Arena Stockholm, torsdagen den 18 september kl. 09.10. Af Jocknick kommer att redogöra för den svenska ekonomins tillstånd.

– Som förste vice riksbankschef har Kerstin af Jocknick god insyn i den ekonomiska utvecklingen och penningpolitiken. Med tanke på den oroliga ekonomiska utvecklingen runt om i Europa kommer det att bli särskilt intressant att höra vad hon har att säga om det nuvarande svenska ekonomiska läget och hur utvecklingen här ser ut, säger Johan Zetterstedt, Fastighetsnytts vd och grundare till Business Arena.

Se pressmeddelandet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015