ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Jonas Ransgård skriver om Göteborgs framtid

24 januari 2014

”Jag vill att Göteborg ska vara en drömstad för dem som vill studera men också vill arbeta, bygga, företag och komma på de idéer vi ska leva av i framtiden. Då behöver vi skapa plats för fler. Jag vill möta samhällsutmaningarna med nya, moderna lösningar som ger framförallt unga göteborgare en framtidstro”.

Så skriver Jonas Ransgård (M), kommunstyrelsens vice ordförande Göteborg, i debattartikeln ”Så vill vi bygga det nya Göteborg”.

Den 8 april kommer han till Svenska Mässan och Business Arena Göteborg för att medverka i den gemensamma inledningen, Internationell urban utblick och vanalays.

Se hela programmet för Business Arena Göteborg här

 

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015